spacer

www.defietsendehollander.nl
6000 kilometer fietsen voor oeganda

spacer
header
Eindstand 
31 mei

122 dagen
6894 km
 

Sponsor mij

Via dit formulier kunt u kenbaar maken dat u mij wilt sponsoren. Sponsoring is mogelijk per kilometer en/of voor een vast bedrag. Voor mij is het een extra stimulans als u mij per kilometer sponsort! Het aantal kilometers dat ik ga fietsen is mede afhankelijk van de weers- en gezondheidsomstandigheden, maar ik schat dat het op 6000 kilometers zal neerkomen.

Nieuw is de mogelijkheid om mij door het uitvoeren van opdrachten extra sponsorgeld bij elkaar te laten verzamellen. Hiervoor kiest u bij de sponsormogelijkheden voor de keuze opdracht. De opdracht kun u schrijven in het veld opmerkingen.

Mocht u de giften willen aftrekken van de belasting dan vraag ik u om uw bijdrage over te maken naar stichting UP4S, 7424 GM Deventer gironummer 9514816 ovv Fietsen voor Oeganda. Daarnaast vraag ik u of u het onderstaand formulier wilt invullen, zodat ik uw bijdrage op mijn site kan verwerken. meer...

Inmiddels heb ik bericht gekregen van de belastingdienst. Helaas zijn de giften die aan mij worden betaald en daarna doorgesluisd worden naar de stichting niet fiscaal aftrekbaar. Alleen de giften die rechtsreeks aan de geregistreerde stichting worden gedaan zijn fiscaal aftrekbaar. Als u op deze link klikt, ziet u wanneer giften fiscaal aftrekbaar zijn.

Wanneer u mij sponsort dan worden uw naam, woonplaats en het sponsorbedrag op de site onder sponsoren vermeld. Als u anoniem wilt blijven dan kunt u dat onderaan de pagina bij 'opmerkingen' aangeven.

Naam: *
Adres: *
Postcode, plaats: * *
Email adres: *
Telefoonnummer: *
Mobiel nummer:
Rekeningnummer: *
* = verplichte velden
 
Uw adres- en rekeninggegevens zijn nodig voor mijn administratie. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Uw rekeningnummer wordt niet gebruikt voor incasso's, alleen ter identificatie.
 
Ik wil Ruben sponsoren met:
Per kilometer:
Vast bedrag:
 
Ik geef ruben een opdracht
 
Opmerkingen:
Ik wil graag een email ontvangen bij updates.


Na het versturen van dit formulier ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Wanneer u me sponsort per kilometer dan krijgt u na mijn terugkeer in Nederland bericht van mij met het verschuldigde bedrag. Als u me sponsort voor een vast bedrag dan kunt u dit direct overmaken naar rekeningnummer 975302280 (Fortis Bank) op naam van Ruben Wesdorp, Voorburg o.v.v. 'Fietsen voor Oeganda'.
spacer
Hosting gesponsord door Netground
© 2005 J.C.W. Text by Ruben Wesdorp
spacer