spacer

www.defietsendehollander.nl
6000 kilometer fietsen voor oeganda

spacer
header
Eindstand 
31 mei

122 dagen
6894 km
 
Terug in Nederland
Hi
 
Om in stijl af te sluiten, de definitieve gegevens:
 
Aantal lekke banden: 2
Aantal gereden kilometers: 6894
Topsnelheid met karretje: 67,3
Topsnelheid zonder karretje: 72,3
 
Zoals je kan lezen is het me niet gelukt om de 7000 kilometer te halen, maar ik ben dik tevreden met het aantal behaalde kilometers. Inmiddels ben ik na een goede vlucht weer veilig geland in Nederland en probeer weer te wennen aan het leventje hier. Ik kan zeggen dat het behoorlijk aanpassen geblazen is. Niet meer de natuur, stilte en je fiets continue om je heen. Het zal nog wel even duren voordat ik weer een beetje in balans ben (klinkt lekker zweverig, he).
 
Inmiddels heb ik weer contact gehad met stichting UP4S. Zij mailden mij: UP4S kan het geld goed gebruiken, omdat we deze maand nog € 9.500,00 overmaken naar de rekening van Edukans, in het kader van het onderwijs verdubbelingsfonds. Edukans verdubbelt het bedrag dan (onder aftrek van 10% overheadkosten), en maakt dan dus een bedrag van circa € 18.000,00 over naar Oeganda.
Momenteel is de kas van UP4S niet al te vol, omdat we veel kosten hebben gemaakt voor de afwerking van het schoolgebouw en voor het opstarten van de school (aannemen leerkrachten, aanschaf leermiddelen, registratie etc.).

 
Ik ben nu druk bezig met de afhandeling richting UP4S. Op dit moment is nog niet te zeggen wat het totaalbedrag is geworden, omdat een aantal mensen wel geld heeft gegeven, maar zich niet heeft aangemeld via de site. Maar het bedrag komt boven de 7000 euro uit.
 
Ik wil iedereen nogmaals bedanken voor zijn/haar bijdrage!
 
groet, de gepensioneerde fietsende hollander


spacer
Hosting gesponsord door Netground
© 2005 J.C.W. Text by Ruben Wesdorp
spacer