spacer

www.defietsendehollander.nl
6000 kilometer fietsen voor oeganda

spacer
header
Eindstand 
31 mei

122 dagen
6894 km
 
De voorbereidingsfase (deel 3) - 14 januari Afdrukken E-mail
geschreven door Administrator   
zondag 15 januari 2006
Het is bijna zover! Over 1,5 dag zit ik in het vliegtuig naar Nieuw-Zeeland. Ik heb er echt veel zin in. Niet zozeer in de vliegreis, maar wel om straks in Nieuw-Zeeland bij een graad of 20-25 te landen.


Met betrekking tot de vliegreis hoop ik op coulant douanepersoneel voor wat betreft het aantal kilo’s, een plek met voldoende beenruimte, leuke mede-passagiers en het wegblijven van de jetlag. Ik las dat je voor elk uur tijdszone-verschil je 1 dag moet tellen om bij te komen. Nu is het tijdsverschil met Nieuw-Zeeland 12 uur en als je weet dat ik bij het uur tijdsverschil met de zomer- en wintertijd al 2-3 dagen van de leg ben (last kan hebben), dan kan het nog wat worden!

Ik ben bijna klaar om te vertrekken. Alle spullen die ik nodig denk te hebben, heb ik inmiddels in mijn woonkamer liggen, klaar om ingepakt te worden. Afgelopen week heeft mijn fiets een onderhoudsbeurt gehad, dus ook die staat te trappelen om te vertrekken. Vandaag en morgen staan in het teken van naar de kapper gaan, het inpakken van mijn fiets, fietskarretje en overige spullen en natuurlijk van het afscheid nemen.

Ik weet niet goed wat me te wachten staat, maar iedereen die ik ken en die in Nieuw-Zeeland is geweest, vertelt me dat me een geweldige tijd staat te wachten. Ik zal je op de hoogte houden van mijn avonturen en bevindingen.

Pas goed op jezelf en tot over een klein half jaar!

De fietsende hollander
Laatst geupdate ( zondag 22 januari 2006 )
< Vorige   Volgende >
spacer
Hosting gesponsord door Netground
© 2005 J.C.W. Text by Ruben Wesdorp
spacer