spacer

www.defietsendehollander.nl
6000 kilometer fietsen voor oeganda

spacer
header
Eindstand 
31 mei

122 dagen
6894 km
 
Sponsor Extra!
Extra sponsormogelijkheid

Omdat sponsoring per kilometer alleen niet avontuurlijk genoeg is, wil ik jullie de mogelijkheid geven om mij een opdracht te geven tot het maken van een foto met een nader te specificeren iets (met eventueel mezelf erop).

Zo kan je me bijvoorbeeld de opdracht geven om een foto te maken van

  • een Maori (oorspronkelijke bewoner van Nieuw-Zeeland),

  • een bepaalde plaats,

  • of een leuke Nieuw-Zeelandse.

Uiteraard moet er wel wat tegenover staan, want ik ga niet zomaar foto's maken voor Jan en alleman. Het is de bedoeling dat je een bepaald bedrag over hebt voor de opdracht. Er is geen limiet gesteld aan het aantal opdrachten per persoon of aan het bedrag dat je voor een foto over hebt. Het minimale bedrag moet echter 5 euro zijn! Vergeet niet dat al het geld naar het goede doel gaat.

Als je een opdracht voor mij hebt dan kan je deze onder ‘sponsor mij’ vermelden. Je vult je algemene gegevens in en kruist dan het vakje ‘opdracht’ aan. Bij ‘opmerkingen’ geef je aan wat je opdracht is. De opdracht wordt dan (met je naam) op de site geplaatst en als de foto gemaakt is, komt de foto als bewijs bij de opdracht te staan.

Wees creatief, maar vergeet niet dat ik (in principe) alleen ben en dat de mogelijkheid aanwezig is dat de opdracht wegens omstandigheden niet uitgevoerd kan worden. Een foto van mij met een zeldzame vogel in de middle of the nowhere zal moeilijk te realiseren zijn. Succes met opdrachten verzinnen!!

Ga snel naar de Sponsor mij pagina en vul in!

spacer
Hosting gesponsord door Netground
© 2005 J.C.W. Text by Ruben Wesdorp
spacer